...
Ecolean öppnar regionalt huvudkontor i Kuala Lumpur
”Alla länder i Sydostasien har en enorm potential för förpackningar som våra”, säger Paul Melbin, som är VD för Ecolean SE Asia Sdn Bhd.
Ecolean Air Aseptic 200 ml är en av de förpackningslösningar, som Ecolean bedömer har en stor marknad i hela den sydostasiatiska regionen.

För att kunna möta marknadsmöjligheterna i Sydostasien har Helsingborgsbaserade förpackningstillverkaren Ecolean öppnat ett regionalt huvudkontor i Malaysias huvudstad Kuala Lumpur.
Det nya kontoret stärker ytterligare Ecoleans närvaro i Asien och följer på en nyligen beslutad större investering, som ger ökad produktionskapacitet vid företagets anläggning i Kina.


Ecolean skriver i ett pressmeddelande att efterfrågan på innovativa, säkra och användarvänliga förpackningslösningar inom flytande livsmedel är stor i Sydostasien. Ecoleans närvaro på marknaderna i de sydostasiatiska länderna visar på företagets långsiktiga engagemang i regionen och med ett regionalt huvudkontor i Malaysia kan Ecolean fungera som en strategisk partner till mejerier och producenter av flytande livsmedel på både etablerade och nya marknader.

”Alla marknader i den sydostasiatiska regionen är exceptionella och har en enorm potential för just sådana innovativa förpackningar som Ecolean producerar. Både tillverkare och konsumenter i de här länderna söker lösningar som i likhet med våra produkter erbjuder den sällsynta kombinationen av attraktionskraft, livsmedelssäkerhet och användarvänlighet”, säger Paul Melbin, VD för Ecolean SE Asia Sdn Bhd.

Ecoleans regionala huvudkontor i Kuala Lumpur ligger i den dynamiska stadsdelen KL Sentral, en perfekt lokalisering i stadens största knutpunkt med utmärkta inhemska och internationella förbindelser. Från det nya kontoret och med den ökade produktionskapaciteten i Kina kommer Ecolean att kunna erbjuda kunder och partners i regionen korta leveranstider och fullgod service.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-06-01

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Asien Ecolean flexibla förpackningar Kina Livsmedelsförpackningar

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK