...
August Faller expanderar på den nordiska marknaden
Robert Lemgård är nyanställd säljare i Sverige för tyska August Faller, som är verksamt inom farmaceutiska sekundärförpackningar.

Tyska August Faller KG, tillverkare och systemleverantör för farmaceutiska sekundärförpackningar och med säte i Waldkirch, har anställt en säljare i Sverige. Därmed expanderar företaget på den nordiska marknaden.
Den svenske säljaren heter Robert Lemgård, 31 år, och han kommer närmast från en av de största globala logistikleverantörerna. I sin nya roll blir han ansvarig för marknadsutveckling och nykundsrekrytering i Sverige, Norge, Finland och Island för dotterbolaget August Faller A/S.


Hittills har den nordiska marknaden hanterats via Danmark, där varumärket Faller redan är ganska välkänt. I de andra nordiska länderna räknar nu Faller med ytterligare utvecklingspotential och vill därför stärka sin kommunikation. Bolaget ser tillväxtmöjligheter i Norden, t ex när det gäller tjänster i samband med förpackningar för kliniska studier, flersidiga etiketter, speciella konstruktioner för kartonger eller bipacksedlar.

”Vårt primära mål genom anställningen av Robert Lemgård är att rekrytera nya kunder på de nordiska marknaderna utanför Danmark och att skapa ett märkesmedvetande på dessa marknader. Vi gläder oss över att ha hittat en medarbetare med en utpräglad kompetens och erfarenhet, när det gäller försäljning och vi är övertygade om, att Robert Lemgård kommer att utveckla vårt team på ett positivt sätt”, säger Christian Haurum Holmskov, VD för August Faller Skandinavien i en kommentar.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-06-04

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
August Faller Läkemedel Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK