...
aPak etablerar samarbete med välkänd mäklarfirma
aPak har tagit fram en specialanpassad flyttlåda för Lundin Fastighetsbyrå.

”Vi är imponerade av Lundin Fastighetsbyrås kundservice och vi tyckte det var en kul idé att ge deras kunder en extra service”, säger Evelina Lindgren.

Att ett förpackningsföretag samarbetar med en mäklarfirma hör inte till vanligheterna. Men för Göteborgsbaserade aPak är det inget konstigt alls. Företaget har nämligen etablerat ett samarbete med välkända mäklarfirman Lundin Fastighetsbyrå, som går ut på att mäklarföretaget kan erbjuda sina kunder ett antal gratis flyttlådor samt möjlighet att köpa fler till reducerat pris.

aPak skriver i ett pressmeddelande att det var deras kreativa säljare, som alltid är på jakt efter smarta och innovativa lösningar, som kontaktade Lundin Fastighetsbyrå och presenterade sin idé.

aPak, som har flera typer av flyttlådor bland sitt omfattande produktutbud, föreslog att Lundin Fastighetsbyrå skulle erbjuda sina kunder ett antal gratislådor och en möjlighet att köpa fler till ett reducerat pris, vid köp eller försäljning av en fastighet. 

”Vi var imponerade av hur Lundin Fastighetsbyrå arbetar med sin kundservice och vi tyckte det var en kul idé att ge deras kunder en extra service och samtidigt exponera en ny och odefinierad målgrupp för aPaks varumärke”, förklarar Evelina Lindgren, VD för aPak.

aPak tog fram en specialanpassad flyttlåda för Lundin Fastighetsbyrå med unikt tryck och kvalitet samtidigt som aPak erbjöd sig att lagerhålla flyttlådorna och låta mäklarfirmans kunder hämta sina gratislådor på aPaks lager i Mölndal utanför  Göteborg.

”Att flytta kan vara mycket stressande och vi betonar alltid ett personligt engagemang i alla våra kundrelationer. Och även om enkel tillgång till flyttlådor kanske inte är den mest avgörande punkten på listan, så är vår erfarenhet att varje liten del räknas. Varje detalj, som vi kan hjälpa våra kunder med, hjälper oss i sin tur att skapa nöjdare kunder. Och naturligtvis hoppade vi på idén att gå samman med aPak för att kunna erbjuda våra kunder det där lilla extra!”, säger Lundin Fastighetsbyrås vice VD Robert Lundin.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-06-12

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
aPak Transport Wellpappförpackningar

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK