...
Elmia Subcontractor – en populär träffpunkt i 40 år
”Det känns fantastiskt att få vara värd för en marknadsplats av en sådan kaliber”, säger Karla Eklund om Elmia Subcontractor.

I 40 år har Elmia Subcontractor stått som värd och marknadsplats för den tillverkande industrin. Fyra decennier av teknisk utveckling, ovärderliga kontakter, diskussioner och kunskapsutbyten som generar affärer för åtskilliga miljarder. Ett vinnande koncept för hela tillverkningsindustrin.
Mässan, som är norra Europas ledande mässa för underleverantörer inom den tillverkande industrin, samlar varje år omkring 1.200 utställare och runt 15.000 besökare på Elmia i Jönköping.
 

Underleverantörerna sägs vara industrins ryggrad och Elmia Subcontractor lyfter fram och synliggör dessa innovativa företag. Mässan är framgångsrik och uppskattad av deltagarna tack vare att den levererar affärsnytta.

Den första mässan 1975 hette kort och gott ”Underleverantör” och lockade tusen besökare. En blygsam start, men sedan har det gått spikrakt uppåt med nya framgångar varje år. Elmia Subcontractor har under åren tillsammans med branschen utvecklats till inte bara norra Europas ledande mässa för underleverantörer inom tillverkningsindustrin utan också den näst största renodlade underleverantörsmässan i världen. Det internationella intresset ökar för varje år. 

”Elmia Subcontractor fyller ett viktigt behov för industrins utveckling och för att visa på de möjligheter, som kommer att finnas, nu och i framtiden. Det känns fantastiskt att få vara värd för en marknadsplats av en sådan kaliber”, säger Karla Eklund, mässansvarig för Elmia Subcontractor. 

Elmia Subcontractor 2015 arrangeras 10-13 november.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-06-15

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Elmia Elmia Subcontractor Industri Konferenser och mässor Mässor

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK