...
Scanpack 2015 slutsåld till sista kvadratcentimetern...
Scanpacks projektledning Anna-Lena Friberg, t.v. och Pernilla Sandberg, gläds åt det stora intresset för mässan.

Till hösten arrangeras som bekant den stora förpackningsmässan Scanpack på Svenska Mässan i Göteborg – och i år lockar mässan som aldrig förr. Årets mässa är nämligen slutsåld till sista kvadratcentimetern och för de företag som vill ställa ut på Scanpack så gäller det nu att ställa sig i kö för att få en plats på mässan år 2018…

”Det här är första gången som mässan varit helt utsåld ett halvår, innan den börjar, vilket förstås känns väldigt positivt. Dels signalerar det att intresset för förpackningsbranschen fortsätter att öka, dels att vi, som arbetar med mässan, uppenbarligen erbjuder något som är attraktivt”, säger Anna-Lena Friberg, projektledare och affärsansvarig för Scanpack, i en intervju i Smurfit Kappas kundtidning ”Performance and Passion”.

Så när årets upplaga av Scanpack äger rum den 20 – 23 oktober lär det bli högtryck i entrédörrarna på Svenska Mässan i Göteborg. Runt 15.000 förväntansfulla besökare kommer då att samsas med de cirka 4.000 personer, som finns i montrarna hos de utställande företagen.

Scanpack håller också på att bli en allt mer internationell mässa, inte bara när det gäller besökarna. Till årets mässa kommer till exempel utställare från länder som Japan, Taiwan och Turkiet.
”Vårt långsiktiga arbete med att marknadsföra Scanpack på de stora internationella mässorna har gett resultat”, säger Anna-Lena Friberg.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-06-16

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
förpackningsmässa Konferenser och mässor Mässor Scanpack Smurfit Kappa Svenska Mässan

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK