...
Iggesund höjer servicen i Asien med lager och arkning i Taiwan
Arvid Sundblad är ansvarig för Iggesunds globala försäljning.(Bild: Iggesund Paperboard)

Iggesund Paperboard förbättrar sin distributionsservice i Asien. Målet är i första hand att korta ledtider och därmed ge asiatiska kunder bättre service.
”Vi utvecklar ständigt vår verksamhet efter den servicenivå våra kunder efterfrågar. Därför har vi etablerat lager och arkningsservice i Taiwan, som startar upp nu i sommar. Det här kommer att förbättra Invercotes tillgänglighet inom hela Asia Pacific-regionen och kommer att ge nya affärer”, säger Ivan Chong, affärsområdeschef Asia Pacific.


Iggesund etablerar inte bara distribution i Asien, utan kommer att lagerhålla kartongkvaliteten Invercote och dessutom erbjuda lokal arkning för att minimera ledtiderna från en servicepunkt i Taiwan. 

”Invercote är en nischprodukt riktad till kunder, som ställer höga krav på utseende och funktion, där man vill att slutresultatet ska väcka uppmärksamhet i butikshyllan och locka till köp. Till skillnad från i stort sett all kartong, som produceras i Asien, är Invercote uppbyggd i flera lager, vilket gör att kartongen inte spricker i bigarna. Det är ett fantastiskt starkt argument, som dessutom förstärks ytterligare av Invercotes starka hållbarhetsegenskaper”, säger Arvid Sundblad, ansvarig för Iggesunds globala försäljning.

Den förbättrade leveransservicen i Asien är ett led i Iggesunds strävan att bli mer globala i sitt agerande genom att stärka sin leveransservice utanför Europa.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-08-11

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Asien färskfiberkartong Iggesund Iggesund Paperboard Invercote Kartong

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK