...
Annorlunda Scanpack-grepp: Visar BMW:s nya elbilar..!
BMW:s elbil i3 kommer att ställas ut på förpackningsmässan Scanpack i oktober…
Och även den spektakulära sportbilen BMW i8 finns utställd på mässan!

På Scanpack i oktober kommer besökarna att mötas av ett annorlunda grepp – mässan visar nämligen upp BMW:s nya elbilar i3 och i8..!
Bakom det annorlunda utställningskonceptet ligger ett samarbete mellan biltillverkaren BMW och förpackningsmässan Scanpack, som inleddes våren 2015.
”För Scanpack är det här samarbetet helt rätt. Vi står för hållbarhet, teknikutveckling och har ett stort designintresse, vilket vi tycker stämmer väl överens med BMW:s image. Det är väldigt kul att BMW väljer oss som arena för att visa upp de båda BMW-modellerna”, förklarar Anna Lena Friberg, affärsansvarig för Scanpack 2015.


På Scanpack kommer alltså besökarna att få möjlighet att titta närmare på BMW:s nya elbilsmodeller i3 och i8. Den miljövänliga i3:an kommer att stå uppställd till beskådan framför huvudentrén och den spektakulära sportbilsmodellen i8 står i BMW-caféet i F-hallen på plan 2.

På båda platserna kan besökarna boka provkörningar och prata med BMW:s representanter.

”Vi tycker om att visa upp BMW:s fina modellinje i olika sammanhang, där det blir lite oväntat. Så nu när vi får möjlighet att samarbeta med Scanpack och visa vår satsning på ”Hållbarhet för framtiden” känns det extra roligt” säger Jonas Carlsson Dahlman, försäljningschef, Nya BMW.

BMW i3 är en elbil som inte släpper ut någon koldioxid alls. Däremot är den till stor del byggd av kolfiber. Den anses vara en av världens mest miljövänliga bilar.

BMW i8 är en spektakulär sportbil med både elmotor och förbränningsmotor. Trots en toppeffekt på 362 hästkrafter förbrukar den endast 0,21 liter bensin per mil, vilket är i klass med de bensinsnålaste småbilarna…


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-08-13

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
förpackningsmässa Konferenser och mässor Övrigt Scanpack

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK