...
Ägarförändring i Eson Pac: IKEA blir minoritetsägare
”Inom Eson Pac är vi alla mycket glada för våra nya delägare!”, säger Michael Bolin, CEO för Eson Pac AB.

Sedan Eson Pac i september 2011 köpte upp Strålfors Identification Solutions och bildade Eson Pac Group, har Strålfors, som är ägt av Postnord, legat kvar med en minoritetsägarandel i Eson Pac Group.
Ambitionen har varit att finna nya ägare till denna andel, vilket nu blir verklighet genom att IKEA-bolaget Inter IKEA Investments AB övertar Strålfors/Postnords aktieandel och kommer in som nya delägare från och med den 31 augusti i år.


”Inom Eson Pac är vi alla – ledning, övriga ägare och medarbetare – mycket glada för våra nya delägare! De kommer att kunna stödja oss i att förverkliga vår tillväxtplan och strategi att blir en ledande partner för kompletta förpackningslösningar i Europa. Inter IKEA Investment tillför förutom stor kompetens även möjligheter för oss att göra de extra satsningar vi vill göra, för att snabbare kunna uppnå våra mål,” säger Michael Bolin, CEO för Eson Pac AB.

Inter IKEA Investments AB:s affärskoncept är att investera i icke börsnoterade företag, där de som aktiv ägare vill frigöra den potential som finns i företagen. 


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-08-18

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Eson Pac IKEA Köp/Försäljning/Samgående Strålfors

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK