...
Brobygrafiska i Värmland söker ny verksamhetschef

Yrkeshögskolan Brobygrafiska i värmländska Sunne bedriver yrkeshögskoleutbildning och uppdragsutbildning inom förpackning, grafisk design och produktion. Nu söker skolan ny verksamhetsansvarig/enhetschef efter nuvarande chefen Per Branzén, som ska övergå till att arbeta full tid vid Sunne kommuns näringslivsenhet.

I sin beskrivning av vilka kvalifikationer den kommande verksamhetschefen bör ha, skriver Brobygrafiska att denne ” är en skicklig kommunikatör och ambassadör med ett brett nätverk som kan etablera och utveckla goda relationer med studenter, medarbetare, kommunledning och näringsliv, såväl som nuvarande och potentiella kunder och samarbetspartners”.

Verksamhetschefen bör också vara universitets- eller högskoleutbildad (eller ha motsvarande kunskaper), ha mångårig erfarenhet av affärsutveckling, varumärkesbyggande och ledarskap inom media och/eller grafiskt område samt ha dokumenterad erfarenhet av att leda en organisation och driva verksamhetsutveckling och förändringsprojekt.

Sista dag för ansöka är den 20 oktober i år, men urval och intervjuer sker löpande och tillsätting av tjänsten kan därför ske innan ansökningstiden löpt ut.

Här kan den intresserade läsa Brobygrafiskas hela beskrivning av vilka arbetsuppgifter. kvalifikationer, etc., som gäller för den nye verksamhetschef man nu söker: http://bit.ly/1KvfO1N


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-08-19

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Brobygrafiska Övrigt Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK