...
Metsä Board kan ta storslam i Pro Carton ECMA Awards
Förpackningen till Müller Soft Star Tissue, tillverkad av Mayr-Melnhof Packaging och C.P. Schmidt i kartong från Metsä Board är finalnominerad i kategorin Skönhetsprodukter.
Finalist i kategorin Hälsa och läkemedel: Endocare Tensage Concentrate +, tillverkad av Nekicesa Packaging i kartong från Metsä Board.
AR Carton Oy har tillverkat den här Alku-förpackningen för Fazer med hjälp av kartong från Metsä Board. Förpackningen är finalnominerad i kategorin Livsmedel.
I kategorin Drycker har de här sirapsflaskorna, försedda med sleeves i kartong från Metsä Board, gått till final. Förpackningstillverkare är Mayr-Melnhof Packaging Austria
Lindts konfektyrförpackning för Hofbauer & Schlumberger Collection, konverterad av Mayr-Melnhof Packaging Austria och tillverkad i kartong från Metsä Board är också i final.

Finska Metsä Board kan ta storslam i Pro Carton ECMA Awards: inte mindre än åtta förpackningar, producerade i kartong från Metsä Board, har nominerats till finalomgången i tävlingen. Tre finalister är i kategorin hälsoprodukter, två i kategorin skönhetsprodukter och en finalist vardera i kategorierna konfektyr, livsmedel och drycker.

”Vi är mycket stolta över att så många förpackningar producerade på kartongkvaliteter från oss nominerats till finalen”, säger Mika Paljakka, VP Sales EMEA, Metsä Board. 

Pro Carton ECMA Award attraherar årligen hundratals bidrag i en tävling där juryn söker det bästa möjliga inom design, användbarhet, varumärkeskommunikation och där kartong spelar en viktig roll som hållbart förpackningsmaterial.  

I bildspelet ovan visar vi några av de finalnominerade förpackningar, tillverkade med kartong från Metsä Board.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-08-26

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
ECMA ECMA/Pro Carton förpackningstävling Kartong Kartongförpackningar Metsä Board Pro Carton

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK