...
Holländsk storsäcksspecialist har öppnat kontor i Sverige
LC Packaging erbjuder ett stort urval av olika storsäckstyper. Säckarna på bilden är specialtillverkade för material som innehåller asbest. De uppfyller deponiområdenas krav för avfall som innehåller asbest och de kan slutförvaras under jord.
Johan Pagels är chef för LC Packagings nya kontor i Malmö.

Holländska storsäcksspecialisten LC Packaging har öppnat ett nytt i Malmö för att kunna serva de nordiska länderna.
LC Packaging, som förutom storsäckar även är verksamma inom kartong och agriprodukter, grundades i Nederländerna för över 90 år sedan och har idag kontor i 16 länder världen över, inklusive sina egna produktionsanläggningar i Sydafrika, Bangladesh, Belgien och Ungern.
Med kontoret i Malmö ska man öka sin lokala närvaro för att stödja sin kundbas i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Island.


Chef för det nya LC-kontoret i Malmö är Johan Pagels, som har omfattande kunskap och erfarenhet inom nordisk storsäcksindustri.

”Det nordiska kontoret är en del av LC Packagings tillväxtsstrategi - att expandera vår verksamhet på nya marknader och att följa med våra kunder till de marknader de expanderar på. Norden är en stor geografisk marknad med en tydlig efterfrågan av storsäcks-, agri- och kartonglösningar. Vi är övertygade om att LC Packagings kunskaper, kompetens och mångåriga erfarenhet kan erbjuda mervärde till de nordiska kunderna”, säger Johan Pagels.

Företaget LC Packaging grundades 1923 och har i dag vuxit till ett bolag med cirka tusen anställa och 16 kontor världen över. År 2014 omsatte man 150 miljoner euro (drygt 1,4 miljarder kronor), varav hälften kom från storsäcksområdet. Huvudkontoret ligger i Nieuwerkerk aan den IJssel i Nederländerna.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-09-01

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
LC Packaging Personal Säckfyllning Storsäckar

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK