...
Ettikettoprintcom först i Norden med digitalnyhet
Philip Schwarz, VD, (t.v.) och Jim Bågesjö, marknadschef, gläds över Ettikettoprintcoms investering i en digital UV Ink-Jet kombinationspress.

Malmöbaserade etikettleverantören Ettikettoprintcom skriver i ett pressmeddelande att man som första tryckeri i Norden kan erbjuda självhäftande etiketter producerade i en digital UV Ink-Jet kombinationspress.
För förpackningskunderna innebär detta att man kan få etiketter i mycket hög kvalitet, samtidigt som Ettikettoprintcom kan erbjuda kostnadseffektivitet och korta ledtider.


”För att kunna erbjuda den eftersökta kombinationen av exklusiva etiketter och många varianter, gärna med korta ledtider, har vi nu investerat i ny teknik, som möjliggör högförädlad etikettproduktion med många varianter. Men vi har också satsat på resursförstärkningar och utbildning, genom att öka personalkapaciteten inom repro från tre till fem personer, alla med många års erfarenhet i branschen, samt rekryteringen av marknadschefen Jim Bågesjö, som har lång marknadserfarenhet av högförädlade etiketter inom konsumentprodukter”, säger Philip Schwarz, VD på Ettikettoprintcom.

”Jag är övertygad om att vi med Ink-Jet tekniken i kombination med våra tryckverk, där vi kan foliera, lacka och trycka t.ex. en metallicfärg, kommer att täcka samtliga behov, som marknaden kräver”, säger Jim Bågesjö.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-09-01

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
digitaltryck Etikett/Märkning Ettikettoprintcom Personal tryckpress

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK