...
Tronrud Engineering tar över konkursdrabbade Nor-Reg

Norska förpackningsmaskintillverkaren Nor-Reg Systems, som gick i konkurs den 21 augusti i år, har övertagits av konstruktions- och utvecklingsföretaget Tronrud Engineering AS.
I ett pressmeddelande skriver Tronrud Engineering att man den 27 augusti övertog Nor-Regs hela konkursbo, inkluderande alla fysiska tillgångar samt immateriella värden i form av patenter, teknologier, etc.


Nyckelpersoner inom Nor-Reg har dessutom anställts av Tronrud Engineering, för att säkerställa service av såväl tidigare levererade som framtida Nor-Reg-maskiner.

Tronrud Engineering skriver att strategin bakom övertagandet är att man ska bygga vidare på en del av Nor-Regs teknologi och vara en pålitlig partner för leverans av sekundära förpackningsmaskiner, samt utföra service på såväl gamla som nya Nor-Reg-maskiner.

Nor-Reg, som utvecklar och  tillverkar avancerade förpackningsmaskiner till bland annat livsmedelsindustrin, har en historia av ekonomiska bekymmer och tidigare konkurs bakom sig. Förhoppningsvis kan de nya ägarna få företaget, som startades 1969, på fötter igen.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-09-04

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Ekonomi Förpackningsmaskiner Köp/Försäljning/Samgående Livsmedel Maskin och Utrustning Nor-Reg Norge

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK