...
Positivt på Polykemis plastseminarium
Medarbetare och inbjudna gäster från 14 länder deltog i Polykemis tre dagar långa plastseminarium i Ystad.

”Optimismen spirar bland våra medarbetare”, konstaterar en nöjd Mattias Persson, försäljningschef på Polykemi.

Polykemi i Ystad har tillsammans med sina helägda dotterbolag Rondo Plast, Scanfill och Polykemi Kina hållit ett internationellt seminarium med deltagare  från 14 länder.
”Glädjande nog ser deltagarna positivt på framtiden. Det är egentligen enbart i Kina, som vi får signaler om en något lugnare marknad. I övrigt spirar optimismen”, berättar Mattias Persson, försäljningschef på Polykemi.


I det tre dagar långa seminariet i Ystad deltog medarbetare och speciellt inbjudna gäster från Italien, Mexico, Turkiet, Spanien, Portugal, Schweiz, Iran, Finland, Norge, Kina, Tjeckien, Tyskland, Danmark och Sverige.

”Vi på Polykemi samlar årligen våra medarbetare såväl nationellt som internationellt för att tillsammans med våra inbjudna utländska agenter  analysera marknaden och finna nya möjligheter”, berättar Mattias Persson.

Under seminariet kom det fram positiva tongångar inte minst från södra Europa.

”I Spanien och Portugal ser vi betydligt ljusare på de närmaste åren än på mycket länge. Likaså fick vi positiva tongångar från Italien och övriga Europa. Nya spännande öppningar har också visat sig i såväl Turkiet som på vår nya marknad i Mexico”, avslöjar Mattias Persson.

Trots den oroliga marknaden i Kina räknar dotterbolaget Polykemi Kina inte med några minskade volymer – snarare tvärtom.

”Vi ser fortfarande mycket optimistiskt på utvecklingen i Kina. Vi har nyligen byggt ut vår fabrik och ökat produktionsmöjligheterna. Trots den oroliga kinesiska marknaden just nu, ser vi  ljust på vår fortsatta utveckling även i Kina. Och när det gäller den svenska, nordiska och övriga europeiska marknader ser vi positivt på det kommande året”, avslutar Mattias Persson.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-09-09

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Kina Konferenser och mässor Plast Polykemi Rondoplast Scanfill

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK