...
Hon blir ny marknadschef för Nordens största mässarrangör
Susanne Hallencreutz är ny marknadschef på Svenska Mässan Mässor och Möten AB. (Foto: Anna Sigvardsson)
”Susanne, kommer att bidra till utveckling och tillväxt av våra mässvarumärken och vår mötesplats”, säger Ulrika Liss-Daniels. (Foto: Anna Hult)

Anna Hult)

">

Susanne Hallencreutz har rekryterats till en helt ny tjänst som marknadschef på Svenska Mässans dotterbolag Svenska Mässan Mässor och Möten AB.
Svenska Mässan Mässor och Möten AB är en av Nordens största och ledande arrangörer av mässor, events och konferenser med fokus på att skapa nya och bättre affärer genom personliga och gränsöverskridande möten. Nu förstärks Svenska Mässan ytterligare på marknadssidan genom rekryteringen av Susanne Hallencreutz.


”Susanne, som har en gedigen branscherfarenhet, kommer att bidra mycket både till utveckling och tillväxt av våra mässvarumärken och vår mötesplats”, säger Ulrika Liss-Daniels, VD på Svenska Mässan Mässor och Möten AB.

Susanne Hallencreutz har en lång erfarenhet inom mässor och konferenser och haft chefspositioner i flera mässbolag, senast i Artexis Easyfairs Nordic. Susanne tillträdde sin nya tjänst den 17 augusti.

”Min uppgift är att stötta och utveckla alla våra varumärken både var gäller innehåll och marknadsföring, säger Susanne. Utmaningen blir att ta steget in i den digitala eran. Det handlar om att utveckla mötesplatser, skapa unika upplevelser och därigenom öka resultatet för både utställare och besökare. All statistik och alla undersökningar visar att den nya tekniken har bidragit till att behovet att träffas ökar. Betydelsen av det personliga mötet har aldrig varit så stor som nu”, säger Susanne Hallencreutz.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-09-10

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Konferenser och mässor Mässor Övrigt Personal Svenska Mässan

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK