...
Smurfit Kappa stiger in på den växande vattenmarknaden
Smurfit Kappa tar nu steget in på dricksvattenmarknaden med sina bag-in-box-lösningar.

Med sina bag-in-box-lösningar tar nu Smurfit Kappa steget in på den växande marknaden för dricksvatten. Och man gör det tillsammans med dotterbolaget och förslutningsspecialisten Vitop. Tillsammans har de båda företagen utvecklat ett komplett bag-in-box-koncept, som är specialdesignat för dricksvatten och som kan apteras i konventionella dricksvattenbehållare.

Vitops senaste produktutveckling är en verklig innovation för marknaden för den typ av vattenbehållare, som finns på kontor, arbetsplatser, offentliga platser, etc. Det är en enkel anordning, som gör att en bag-in-box från Smurfit Kappa, försedd med en Vitop originalkran, kan anslutas till en existerande vattenfontän. På så sätt kan Smurfit Kappas bag-in-box-lösningar användas i befintliga vattenkylare.

Smurfit Kappa anser att bag-in-box är den perfekta förpackningslösningen för den växande marknaden för förpackat vatten: hygienisk, pålitlig, miljövänlig, kostnadseffektiv och med minimal risk för kontaminering eller förfalskning.
”Manipuleringssäkra bag-in-box engångsförpackningar förenklar hanteringen av dricksvattensbehållare, då man slipper moment som insamling och påfyllning”, menar Smurfit Kappa.

Vid konferensen och utställningen Watercoolers Europe 2015, som äger rum i Rom 23 till 25 september, kommer Smurfit Kappa att deltaga för första gången och tillsammans med Vitop visa upp sina innovationer inom dricksvattenförpackningar.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-09-16

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
bag-in-box Dryckesförpackningar Smurfit Kappa Vitop

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK