...
Kartongbolaget ”Zlatanerar” och bjuder in till straffsparkar!
Ytterförpackningarna till ”Zlatan Ibrahimovic Parfums” har producerats av Kartongbolaget i Helsingborg.
Zlatans doftserie för män består av eau de toilette (bilden) samt body spray, deostick, deospray och shower gel.

Joakim Johansson, VD på Kartongbolaget, hoppas att Zlatan har tid att komma på studiebesök och samtidigt träna lite straffar på Allerums fotbolsplan..!

Som bekant har svenska fotbollsproffset Zlatan Ibrahimovic i sommar lanserat en egen doftserie för män, som fått namnet ”Zlatan Ibrahimovic Parfums”. Parfymen är ett högst personligt doftvarumärke, där Zlatans styrka och närvaro varit viktig i produktens framtagande.
Zlatans doftvarumärke har ett ben i Frankrike och ett i Sverige och det svenska inslaget består bland annat av ytterförpackningar i kartong, producerade av Kartongbolaget i Helsingborg, som nu bjuder in stjärnan till studiebesök och straffsparksläggning..!.


”Vi har aktivt deltagit i skapandet och utvecklandet av förpackningarna till Zlatans doftserie. Vi är enormt stolta över uppdraget, som utmanat oss på alla sätt genom de fantastiska effekter som kännetecknar förpackningarna”, säger Kartongbolagets VD Joakim Johansson.

Den fotbollsintresserade läsaren har förstås inte kunnat undgå att notera att Zlatan Ibrahimovic och hans franska lag Paris Saint-German (PSG) ska komma till Sverige för att spela Champions League mot Zlatans gamla hemmaklubb Malmö FF. Och nu hoppas Kartongbolaget och dess VD att Zlatan får tid att pressa in ett studiebesök hos bolaget i samband med matchen.

”Zlatan, nu när du ändå ska komma hem och lira mot ´di himmelsblå´ på Swedbank Stadion i Malmö, så tänkte vi att du kunde komma och hälsa på oss i Allerum utanför Helsingborg! Titta på lite förpackningar och tryckpressar och sån´t. Och efter lunch kunde vi väl lägga några straffar! Jag har förmånen att ha en härlig fotbollsplan just utanför mitt kontorsfönster och nycklarna till bollboden”, säger Joakim Johansson, med glimten i ögat…

Återstå att se om Zlatan har tid och nappar på erbjudandet att träna straffar på fotbollsplanen i Allerum! Klart är dock att han lär vara mycket nöjd med de förpackningar, som Kartongbolaget producerat. Zlatan har själv uppgett att han jobbat intensivt med att ta fram sin egen doft under de senaste åren och att han varit involverad och haft synpunkter på alla utvecklingsskeden av doftprodukterna och deras förpackningar.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-09-17

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Kartong Kartongbolaget Kartongförpackningar Kosmetika

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK