...
Specialshaker för den som blandar sin egen sportdryck
Sportflaskan Shaker har ergonomiskt grepp. Små piggar på insidan av flaskan ser till att pulvret finfördelas.

Nu presenterar Emballator Mellerud Plast sin första shaker, avsedd för de motionärer och andra som vill göra sin egen sportdryck genom att blanda närings- eller energipulver, etc. med vatten. Melleruds Shaker är specialdesignad för att undvika klumpar och optimera fördelningen av pulver i vatten eller liknande vätska. Shakern ingår i den ergonomiskt designade Team-serien med sportflaskor och har samma smidiga grepp och generösa tryckytor.

”Det här är ett första steg i vår satsning på att bredda vårt produktutbud inom sport och hälsa, där vi har en lång erfarenhet genom våra sportflaskor. Sportflaskan Shaker sätter en helt ny standard både när det gäller utseende och funktion”, säger försäljningschefen Jeanette Svanqvist vid Mellerud Plast.

Sportflaskan Shaker har en öppning, som är så stor att man får ner ett decilitermått av standardstorlek. Det finns dessutom en låsning vid gångjärnet på öppnings-/stängningsdelen, så att den hålls fast automatiskt och ökar användarvänligheten ytterligare.

”Idag används shaker i nästan lika stor utsträckning som vattenflaskor och den här lösningen erbjuder en optimal kombination. Pulvret fördelas smidigt tack vare små piggar inuti flaskan, samtidigt som locket slår sönder klumpar. Den traditionella silfunktionen behövs inte, vilket gör vår shaker väldigt enkel att rengöra och mer hygienisk jämfört med flaskor med traditionella sillösningarna”, säger Jeanette Svanqvist. 

Emballators Shaker rymmer 900 ml och uppfyller alla EU-direktiv för livsmedelskontakt. Den finns även tillgänglig i bioplast, baserad på sockerrör. Shaker tillverkas och trycks i Mellerud, medan locket tillverkas av systerföretaget Emballator Växjöplast.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-09-25

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Dryckesförpackningar Emballator Livsmedel Livsmedelsförpackningar Mellerud Plast Plast Plastförpackningar Växjöplast

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK