...
Ny ledningsgrupp skapad för Smurfit Kappa i Europa
Roberto Villaquiran tillträder den nyinrättade tjänsten som VD för Smurfit Kappas europeiska verksamheter.

Laurent Sellier, t.v. och Saverio Mayer blir operativa chefer för European Paper respektive European Corrugated.

Globala Smurfit Kappa Group, med omfattande verksamheter inom pappersbaserade förpackningar i såväl Europa som på de amerikanska kontinenterna, meddelar att man skapat en ny ledningsgrupp för sina verksamheter i Europa.
Gruppen kommer att ledas av Roberto Villaquiran, för närvarande VD för Smurfit Kappa Corrugated Europe, som den 1 oktober tillträder en nyinrättad tjänst som VD för Smurfit Kappa Europe.


”Jag är hedrad över att acceptera rollen som VD för vår europeiska verksamhet. Jag tror att denna integrerade europeiska struktur ytterligare kommer att stärka vår förmåga att leverera service och värde till våra kunder” säger den tillträdande Europa-chefen Roberto Villaquiran i en kommentar.

I sin nya roll kommer Roberto Villaquiran att det övergripande ansvaret för de existerande affärsdivisionerna European Paper och European Corrugated. Han kommer att rapportera direkt till koncernchefen Tony Smurfit.

Divisionerna European Paper och European Corrugated får samtidigt var sin operativ chef (COO) i form av Laurent Sellier för European Paper och Saverio Mayer för European Corrugated, vilka båda rapporterar till Europa-chefen Roberto Villaquiran.

”Vi förväntar oss att vår nya europeiska ledningsstruktur meningsfullt kommer att bidra till fortsatt tillväxt och utveckling av vår verksamhet. Vi tror att styrkan i vårt team och vår unika företagskultur kommer att fortsätta att definiera vår verksamhet och skapa överlägsen prestanda”, säger Smurfit Kappas koncernchef Tony Smurfit.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-09-30

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Övrigt Personal Smurfit Kappa

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK