...
”Årets designer” har vunnit hela 15 Pentawards-troféer
Jean Jacques (t.v.) och Brigitte Evrard delade ut priset till Kevin Shaw, grundare av internationella designbyrån Stranger & Stranger.
Kevins Shaws speciella flaskdesigner har belönats inte mindre än 15 gånger under Pentawards nioåriga historia. De här flaskorna fick en guldtrofé i kategorin Drycker år 2013.

I samband med den nionde prisceremonin i förpackningsdesigntävlingen Pentawards utnämndes Kevin Shaw, förpackningsdesigner och grundare av välmeriterade designbyrån Stranger & Stranger till ”Årets designer”.
Kevin Shaw, som har specialiserat sig på design av vinflaskor och andra dryckesflaskor, benämns som en mästare på typografi och en expert på illustrationer. Han har en mycket personlig stil, där han ofta kombinerar antika tryck med nutida illustrationer.


I ett pressmeddelande skriver Pentawards att Kevin Shaw är en av de få – om inte den enda – som utvecklat en viss stil, som gör hans skapelser till hans unika varumärke. Han har fått massor av utmärkelser och priser världen över för sin design och Pentawards grundare Jean Jacques och Brigitte Evrard är stolta och hedrade över att få lämna det särskilda ”Pentawards Designer of the Year” till honom.

Under Pentawards nioåriga historia har Kevin Shaw och Stranger & Stranger vunnit inte mindre än 15 Pentawards-troféer..!

Designbyrån Stranger & Stranger har kontor i London, New York och San Fransisco.

Kevin Shaw fick sin utmärkelse i samband med den officiella prisceremonin i London.
 


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-10-01

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
design designbyrå designer Dryckesförpackningar förpackningstävling Pentawards Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK