...
Det händer på Scanpack:
Workshops med Iggesund
Praktexempel på vad man kan åstadkomma med Iggesunds kartongkvaliteter…

Iggesund Paperboard bjuder in till två spännande hands-on seminarier och workshops på Scanpack, vilka båda kretsar kring förpackningsdesign.
”Den tekniska utvecklingen har lett till att många designers idag saknar handfasta kopplingar till materialet. Det vill vi ändra på genom två praktiska workshops under Scanpack”, säger Staffan Sjöberg, Public Relations Manager på Iggesund.


Den 20 oktober är det engelsmannen, pappersingenjören och designern Iain Smyth, som introducerar deltagarna i den ädla konsten att tillverka pop up-böcker och den 21 oktober tar Niklas Fagerholm, designer och lärare i förpackningsdesign på Mittuniversitetet i Sundsvall, över. Han arbetade tidigare på som designer på välrenommerade Saatchi & Saatchi, men hoppade av den traditionella formgivningsbanan för att koncentrera sig helt på 3D-design i pappersmaterial.

”Niklas Fagerholm kommer att berätta om sin resa, men har även med sig material för att köra en praktisk session”, avslöjar Staffan Sjöberg.

Seminarierna är ett samarbete mellan Svenska Mässan och Iggesund och kommer endast att kunna ta emot 30 deltagare. Först till kvarn gäller!

Iggesund Paperboard har förstås också en stor monter på Scanpack, där man visar upp sina välkända kartongkvaliteter Invercote och Incada och vad man kan åstadkomma med dem. Monternumret är F03:19


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-10-08

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Iggesund Iggesund Paperboard Kartong Kartongförpackningar Konferenser och mässor Mittuniversitetet Scanpack

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK