...
Jinnestål överväger att satsa ”all in” på digitalt
Nu rullar en rullbaserad Xeikon 3300 hos skånska etikettryckeriet Jinnestål.
”Vi överväger att bli ett etikettryckeri med enbart digital produktion”, säger Jinneståls ägare Peter Klingberg.

Helsingborgsbaserade etikettryckeriet Jinnestål Etikett AB har investerat i en rullbaserad lösning med Xeikon 3300 digital etikettpress med fullt utrustad GM Dcoat-konvertering. Målet med investeringen var att skaffa ett sömlöst och flexibelt arbetsflöde med integrerat Label Traxx.
” Vi letade efter en lösning, som kunde automatisera produktionen så mycket som möjligt och Xeikon 3300 med Label Traxx-integration gör exakt det” säger Jinneståls ägare Peter Klingberg i en intervju med nyhetsbrevet Sign & Print.


Jinnestål fortsätter sin väg mot alltmer digital produktion i och med sommarens installation av den rullbaserade Xeikon 3300, som integrerades med Label Traxx.

”Denna konfiguration innebär mindre manuell drift, vilket resulterar i färre fel och smidig produktion. Vår driftinformation, orderhantering och bearbetning har förbättrats avsevärt, planeringen är mer flexibel och även kundkommunikationen är smidigare”, berättar Peter Klingberg.

Peter Klingberg berättar också för Sign & Print att man inom Jinnestål fallit för digitalt och att man nu överväger att bli ett helt digitalt företag. Peter anser att allting verkar lättare och mer flexibelt med digitalt, i varje fall av vad han sett hittills.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-10-08

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
digitaltryck Etikett/Märkning Jinnestål tryckpress Xeikon

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK