...
Det händer på Scanpack:
Att hyra: dansk palletterare
DAN Palletiser visar olika palletteringslösningar och –system.

Danska materialhanteringsspecialisten DAN-Palletiser är det enda företag i branschen i Skandinavien, som erbjuder uthyrning av palletterare. Enligt DAN-Palletisers beräkningar kan många produktionsverksamheter spara upp mot en halv miljon danska kronor om året på att hyra en palletterare. Dessutom kan kunden när som helst köpa palletteraren till ett på förhand avtalat pris, få den utbytt till en större eller leverera tillbaka den om flödet i produktionen ändras.

I sin monter på Scanpack (B05:61) kommer DAN-Palletiser förstås att informera om sitt uthyrningskoncept, men dessutom kommer man att visa upp flera av sina palletteringsprodukter. Exempelvis kommer man att demonstrera den nya fullautomatiska palleteraren MK4, som enligt företaget en av de mest flexibla och kompakta singel-linje palletterarna på marknaden. MK4 hanterar en stor variation av boxar, lådor, hinkar, förpackningar, kartonger och tuber.

MK4-palletteraren har monoblockdesign, vilket gör den Plug-&-Play-klar. Den är mycket enkel att installera och betydligt mindre än man kan föreställa sig. Enligt företaget är detta ett singel-palletteringssystem, som är idealiskt, när det är ont om utrymme.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-10-13

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK