...
Komplett profileringsserie från Emballator Mellerud Plast
Stora tryckytor gör Emballator Mellerud Plasts Team-serie lämplig för varumärkesprofilering.

Emballator Mellerud Plast lanserar en komplett serie med tre sportflaskor och en nyutvecklad shaker. De tre sportflaskorna i Team-serien har  volymerna 1.000 ml, 750 ml och 500 ml (Large, Medium och Small) och de kompletteras med en helt nyutvecklad shaker med volymen 900 ml. Hela serien har samma smidiga och moderna design, där ergonomi och greppvänlighet kombineras med sammanhållande och generösa tryckytor. Det gör Team-serien optimal för profilering.

”Det här ger inte minst en ny dimension åt möjligheten att profilera sitt varumärke med hjälp av våra produkter”, säger försäljningschefen Jeanette Svanqvist.

Den ingående shakern i serien, som vi tidigare skrivit om (läs här), är avsedd för sportutövare, motionärer, etc som vill göra sin egen sportdryck genom att blanda närings- och energipulver med vatten. Team Shaker är utvecklad för att optimera fördelningen av pulver och undvika klumpar. 

”Team-serien innebär exempelvis nya möjligheter för ett enhetligt och breddat utbud i klubbshopar och fitnessbutiker eller i ett företags give-away-sortiment. Vi levererar en sammanhållen design i en produktserie som är anpassad för alla sammanhang och behov”, konstaterar Jeanette Svanqvist. 


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-10-15

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Dryckesförpackningar Emballator Livsmedel Livsmedelsförpackningar Mellerud Plast Plast Plastförpackningar varumärkesägare

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK