...
Nu är det igång:
Scanpack har öppnat - besökarna strömmar till
Välkomna till vår monter C05:22 på Scanpack. Vi informerar om vår tidning, våra nätaktiviterer, seminarier, konferenser, mm., mm. Och är du törstig kan du få trycka fram en kall Coca-Cola från vår gamla original Coke-automat!
Sedan portarna till Scanpack slagits upp klockan 10.00 i dag, fylldes gångarna snabbt med förpackningsintresserade besökare.

Nu är det igång - kl. 10.00 i dag slogs portarna upp för ännu en upplaga av Scanpack 2015 och nu fylls hallarna av besökare.
Och självklart finns både tidningen nord emballage och Packnews på plats! Vi kommer förstås att bevaka mässan och jaga nyheter och innovationer bland utställarna, men vi har också en hyperintressant monter, dit vi välkomnar alla, såväl besökare som utställare. Vårt monternummer är C05:22.


Intresset för årets Scanpack är stort och mässan är sedan länge slutsåld. De internationella intresset och inslaget blir större än någon år tidigare: bland de över 500 utställarna finns företag inte bara från Norden utan också från USA, Turkiet, Japan, Korea, Taiwan, Jordanien och ett 20-tal andra länder.

Du, som inte har möjlighet att komma till Göteborg och Scanpack, kan dagligen kolla här på Packnews.se, då vår ambition är att varje dag publicera rapporter om intressanta nyheter, som vi hittar ute bland utställarnas montrar!


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-10-20

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
förpackningsmässa Konferenser och mässor Mässor nord emballage Packnews.com Packnews.no Packnews.se Scanpack

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK