...
Rapport från Scanpack 2015:
Träffsäkraste montern…
Två besökare i montern testar skjutskickligheten på den virtuella skjutbanan…
Fr. v. Ida Steen ( Staga), Lars-Olof Ollas (Mintec Paper och Nordic Barrier) och Sabine Khachab (Staga) kunde glädja sig åt stor besökartillströmning i montern.

Konkurrensen bland utställarna är hård och det gäller att ha en monter som drar till sig besökarna. De tre systerföretagen Staga, Nordic Barrier Coating och Mintec Paper har i sin gemensamma monter löst det problemet genom att ha en virtuell skjutbana, där besökarna kan få prova på att skjuta vildsvin eller träffa olika mål i en ”Vilda Västern”-stad!

Under Scanpacks första dag var det kö i montern av besökare, som ville testa sin träffsäkerhet på den virtuella skjutbanan. Såväl rutinerade skyttar och jägare som rena amatörer och sådana som aldrig hållit i en bössa, testade sin skjutskicklighet – med varierande resultat, förstås. Men alla tyckte det var en kul idé och utställarna fick den uppmärksamhet de önskade!

Beträffande de tre företagen i montern kan vi berätta att Staga Sweden AB är ett förhållandevis ungt Linköpingsbaserat företag, som har som främsta mål att utveckla, producera och marknadsföra tekniska produkter baserade på papper, plast och non-woven, till olika industriella ändamål.
Staga har också grundat Nordic Barrier Coating AB, som har sitt säte i Söråker, norr om Sundsvall och som producerar innovativa barriär- och förpackningslösningar, bland annat genom PE-extrudering på papper, plast och non-woven. NBCAB startade sin verksamhet sommaren 2012, men har sina rötter i Swecoat Timrå AB, som grundades 2004. 
Det tredje systerföretaget – Mintec Paper AB – är beläget i Köping och är ett papperskonverteringsföretag med omrullning, trissning och skärning som kärnverksamhet. Företaget, som grundades 1986, arbetar med de flesta typer av papper och non-wovenmaterial och erbjuder inte bara egenproducerade produkter utan också konverteringstjänster.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-10-21

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
förpackningsmässa Konferenser och mässor konvertering Mässor Mintec Paper Nordic Barrier Scanpack Staga

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK