...
Ecolean stärker närvaron i Asien med nytt kontor i Japan
Johnny Sajland är chef för Ecolean Kina och Japan.

Helsingborgsbaserade förpackningstillverkaren Ecolean fortsätter sin globala expansion och ger sig nu in på den dynamiska japanska marknaden genom att öppna ett nytt kontor i Japans huvudstad Tokyo.
”Den japanska marknaden med sin ökande efterfrågan på lätta och bekväma förpackningslösningar passar perfekt för Ecoleans innovativa lösningar med flexibla ståpåsar för kylda och rumstempererade produkter”, skriver företaget i ett pressmeddelande.


Den japanska marknaden blir ännu ett strategiskt viktigt steg i Ecolenas globala expansion, som nu uppgår till kommersiell verksamhet i mer än 30 länder runt om i världen. Japan ligger i många avseenden i spetsen, när det gäller förpackningsutveckling och de japanska konsumenterna sätter ofta trender, som övriga marknader följer.

”Den japanska marknaden ligger i framkant vad gäller förpackningsinnovationer och både producenter och konsumenter är mycket snabba att testa nya erbjudanden. Ökad efterfrågan på lösningar med låg miljöpåverkan, som vi erbjuder, gör Japan till en mycket lovande marknad för oss”, säger Peter L. Nilsson, VD för Ecolean Group.

Ecoleans nya kontor i Japan är beläget i den pulserande stadsdelen Minato i centrala Tokyo.

”Vi har redan upplevt ett betydande intresse från japanska företag och alla reagerar positivt på Ecoelans unika kombination av miljöfördelar, användarvänlighet och stark närvaro på butikshyllorna. Japanska konsumenter är dessutom vana vid ståpåsar, vilket ytterligare ökar vår attraktionskraft på den japanska marknaden”, säger Johnny Sajland, chef för Ecolean Kina och Japan.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-10-23

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Asien Ecolean flexibla förpackningar konsumentförpackningar

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK