...
Efter Scanpack: Blickarna riktas mot Düsseldorf..!
Över 175.000 besökare kom till interpack 2014. Nu är det redan dags att börja tänka på interpack 2017!

Knappt har vi hunnit lägga Scanpack 2015 till handlingarna förrän det är dags att börja tänka på nästa stora förpackningsmässa: interpack 2017 i Düsseldorf! Anmälningstiden för denna gigant bland förpackningsmässor har nämligen redan börjat och det gäller för utställarna att vara med från början! Även om nästa interpack inte äger rum förrän i början av maj år 2017 så är intresset som vanligt på topp och de företag, som vill ställa ut, måste anmäla sig senast den 29 februari 2016.

interpack räknas som en av världens största och viktigaste förpackningsmässor och den lockar såväl utställare som besökare från hela världen. Mässan arrangeras vart tredje år och vid senaste interpack 2014 kom inte mindre än 175.000 förpackningsintresserade besökare till Messe Düsseldorf!

On-line-anmälning till interpack 2017 kan göras på webbadressen www.interpack.com/1330 där utställare som deltog på interpack 2014 också kan logga in och hitta sina tidigare angivna uppgifter.

Liksom vid interpack 2014 arrangeras vid nästa interpack även parallellmässan ”Components for Processing and Packaging”, som riktar sig till leverantörer av förpackningsrelaterade komponenter såsom motorer, kontroll- och sensorutrustningar, industriell bildbearbetningsverktyg, hanteringsutrustningar, automatiseringsutrustningar, mjukvaror, etc.

Anmälan till denna parallellmässa görs på www.packaging-components.com och anmälningstiden är densamma som för interpack 2017.

Den som vill läsa mer om interpack 2017 kan göra detta på www.interpack.com
På interpacks YouTube-sida finns dessutom flera informations- och företagsvideos från mässan.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-10-28

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Düsseldorf förpackningsmässa interpack Konferenser och mässor Mässor Tyskland

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK