...
Årets special-Absolut består av ”elektriska” flaskor!
Enligt Absolut ska den metalliska kollektionen ”Absolut Electrik” inge en känsla av energi, som kan göra varje natt elektrisk…

Absolut fortsätter med traditionen att vid varje årsskifte släppa en begränsad upplaga flaskor i nyskapande design. Årets limited edition heter ”Absolut Elecrik” och består av ett par semitransparenta tvillingflaskor, som finns i två färger. Den ena representerar Absoluts signaturblå färg och den andra den elektriska ledningsförmågan hos silver. Tillsammans ska flaskornas reflektioner föra tankarna till blinkande ljus och pulserande rytmer.

Absolut skriver i ett pressmeddelande att den metalliska kollektionen ska inge en känsla av energi, som kan göra varje natt elektrisk…

Lanseringen av ”Absolut Electrik” sker genom en serie globala events på temat Home Party, där gästerna, enligt pressreleasen, ”får ta del av banbrytande teknik som definierar hemmafestens egenskaper dragna till sin spets”.

Home Party-tekniken innebär bland annat att man, genom den interaktiva Electrik Mixology-plattformen på Absolut.com, kan samarbeta med en robot, för att skapa en personlig drink och samtidigt se en film på roboten, medan den skapar drinken!

”Den kraftfulla designen på Absolut Electrik-flaskorna förkroppsligar Absoluts mål att transformera natten bortom det ordinära. Grundad på succén med vår senaste Absolut Nights-kampanj, där vi omvandlade olika element i nattlivet i städer runt om i världen, inspirerar vi nu konsumenter att skapa sina egna Absolut Nights i hemmet” säger Gaia Gilardini, Global Communications Director, Absolut.

I Sverige kommer Absolut även genomföra en rad lokala aktiviteter under hösten. Bland annat Absolut Elektric NightsCafé Opera och Solidaritet, liksom en Absolut bar/nattklubb med namnet Club Alcatraz, i anslutning till Alcazars show på Hamburger Börs

Den globala upplagan av ”Absolut Electrik” är på 2,5 miljoner flaskor. Flaskorna finns bland annat i Systembolagets beställningssortiment från 1 december.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-11-02

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Absolut Absolut Vodka Dryckesförpackningar Glas Glasförpackningar

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK