...
Ny brittisk organisation för flexibel- och plastförpackningar
Barry Turner, för närvarande VD för PAFA, ska leda den nya organisationen.

De två brittiska organisationerna British Plastics Federation (BPF) och Packaging and Films Association (PAFA) meddelar att man har för avsikt att tillsammans bilda en ny organisation som riktar sig till plastförpacknings- och flexibelförpackningsindustrin.
Den nya organisationen, som initialt fått namnet ”Plastics and Flexible Packaging Group", ska bildas genom att nuvarande medlemmar i PAFA ansluts till BPF:s speciella förpackningsgrupp, som till största delen består av tillverkare av flexibla förpackningar. Den nya intresseorganisationen skulle på så sätt komma att bestå av mer än 70 brittiska tillverkare av flexibla och plastförpackningar.


”Den nya organisationen kommer att kombinera PAFA:s och BPF:s stolta traditioner och skapa en mycket kraftfull plattform för denna industrisektor med mycket stora fördelar för dess medlemmar”, säger BPF:s generaldirektör Philip Law.

Den nya organisationen, som kommer att ledas av Barry Turner, PAFA:s nuvarande VD, är tänkt att starta sin verksamhet redan den 1 januari 2016.

”Detta kommer att skapa ett gemensamt och kraftfullt organ för kontakt med myndigheter och beslutsfattare i hela Storbritannien och vi kommer att kunna utnyttja de båda organisationernas samlade kompetenser och se till att kommunikation och service till medlemmarna förbättras ytterligare”, säger Barry Turner i en kommentar.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-11-03

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
flexibla förpackningar Plast plastfolie Plastförpackningar Storbritannien

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK