...
aPak:s Evelina Lindgren utsedd till ”Årets unga VD”
Jag är fantastiskt glad och jag ser detta lite som ett kvitto på att jag är på rätt väg i mitt ledarskap”, säger Evelina Lindgren.

Förpackningsföretaget aPak:s VD Evelina Lindgren har utsetts till ”Årets unga VD”. Utmärkelsen är instiftad av ledarskapssajten Motivation.se och i år var fjärde året i rad,. som utmärkelsen delades ut. Det var också andra året i rad, som aPak:s VD Evelina Lindgren var nominerad till den prestigefyllda titeln.
Med utmärkelsen ”Årets unga VD” vill Motivation.se lyfta fram goda exempel och uppmärksamma duktiga unga  VD:ar, som driver såväl sina organisationer som svenskt näringsliv framåt.


Evelina Lindgren fick ta emot priset med följande motivering från juryn:
Årets Unga VD har under sitt första år på posten lyckats göra företagets 60 medarbetare engagerade i bolagets långsiktiga mål, utveckling och lönsamhet genom att inför ett helt nytt arbetssätt. Samtidigt har denna unga företagsledare genomfört en sammanslagning av två bolag och skapat ett nytt, modernt varumärke, utan att förlora familjeföretagskänslan. Att ha roligt på jobbet är ett av de viktigaste målen för ´aPak-familjen´.”

”Jag är så fantastiskt glad, både å mina men även å  aPaks vägnar. Jag ser detta lite som ett kvitto på att jag är på rätt väg i mitt ledarskap och att vi gör rätt saker på aPak gentemot både våra kunder och medarbetare. Det känns väldigt hedrande, att få ha tagit emot detta pris och jag är oerhört tacksam över att få jobba med så fantastiska medarbetare varje dag, som vill vara med och bygga vidare på aPak-familjens fantastiska historia”, säger Evelina Lindgren.

aPak är ett av Sveriges äldsta och mest heltäckande emballageföretag med rötter nästan 100 år tillbaka i tiden. aPak är ett familjeägt förpacknings- och logistikföretag med huvudkontor strax utanför Göteborg samt kontor och lager i Eskilstuna.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-11-12

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
aPak Övrigt Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK