...
Plaståtervinningsmässa ställs in pga terrorhotet
PRSE – Plastics Recycling Show Europe – har ställts in med kort varsel.

Plaståtervinningsmässan Plastics Recycling Show Europe (PRSE) har ställts in med kort varsel på grund av myndigheternas terrorvarning i Bryssel! Mässan skulle ha ägt rum den 25 och 26 november.

”Mot bakgrund av den officiella varning som utfärdats i samband med situationen i Bryssel har beslut fattats att ställa in, alternativ senarelägga, mässan som var planerad att äga rum på mässarenan Tour & Taxis i Bryssel”, säger mässarrangören Crain Communications Ltd, som också publicerar Plastics News och Plastics News Europe.

Crain Communications säger också att man har ett ansvar för sina kunders, anställdas, utställares och besökares säkerhet och att man inte vill ta några som helst risker i den rådande situationen.

”Bryssel är nu på högsta larmnivå med varningar om mycket allvarliga och överhängande hot. Därför måste vi tyvärr vidta åtgärder för att ställa in evenemanget. 

"Bryssel är nu på" högsta larmnivån "med varningar om en" mycket allvarlig "och" överhängande "hot. Därför tyvärr måste vi vidta åtgärder för att ställa in evenemanget. Beslut kommer att fattas vid en senare tidpunkt för att fastställa en lämplig tidpunkt, när mässan kan genomföras”, skriver Crain Communications i ett meddelande på mässans hemsida.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-11-24

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
återvinning Konferenser och mässor Mässor Övrigt Plast plastavfall

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK