...
Rottneros vinner pris för bästa årsredovisning!
”Utmärkelsen är en kvalitetsmärkning, som vi är mycket stolta över”, säger Rottneros ekonomidirektör Krister Lindgren.

Vinden tycks verkligen ha vänt för Rottneros-koncernen. Förutom väsentligt förbättrad ekonomi och framgångsrika och lyckade produktutvecklingar och –satsningar, har man nu också fått pris för bästa årsredovisning!
Det är NASDAQ, branchorganisationen för revisorer FAR, Sveriges Finansanalytikers Förening, och Sveriges Kommunikatörer som varje år bedömer kvaliteten på svenska företags årsredovisningar och som nu tilldelat Rottneros priset för bästa årsredovisning 2014 i kategorin Small Cap.


Priset för ”Bästa redovisning” har delats ut sedan 1965 och i år tävlade över 200 börsnoterade bolag med sina årsredovisningar.

Juryns motivering till att ge priset i kategorin ”Small Cap” till Rottneros lyder: ”Rottneros har kortfattade och välskrivna texter, relevanta bildval och diagram liksom pedagogiska illustrationer. En årsredovisning som skulle klara sig mycket väl i klasserna för större bolag”.

”Utmärkelsen är en tydlig kvalitetsmärkning av vår årsredovisning, som vi såklart är mycket stolta över. Vi driver ett förbättringsprogram inom Rottneroskoncernen, där en del i detta har varit att utveckla vår externa kommunikation. Priset kan ses som ett kvitto på att våra ansträngningar gett resultat”, säger Krister Lindgren, CFO på Rottneros.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-11-26

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Ekonomi Övrigt rörelseresultat Rottneros

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK