...
Ny Norden-chef hos automationsbolaget Omron
Tord Käck är ny Nordenchef hos Omron.

Tord Käck har utsetts till Nordic General Manager hos automations- och elektronikföretaget Omron Electronis  AB, som ingår i japanska Omron-koncernen. 
Enligt ett pressmeddelande kommer Tord Käck att vara placerad i Kista, där Omrons Sverigekontor är beläget, men han kommer att använda en stor del av sin tid till att besöka de lokala säljorganisationerna i Danmark, Finland och Norge. 


Tord Käck har mycket omfattande erfarenhet inom automationsbranschen, där han varit verksam i närmare 30 år. De senaste tre åren har Tord drivit egen konsultverksamhet och dessförinnan haft ledande positioner hos bl a FANUC, Bosch Rexroth och Schneider Electric.

Tord Käck tillträder tjänsten den 30 november.

Omron levererar automationsutrustningar och –komponenter samt elektroniska komponenter som används för styrning, övervakning, visualisering, etc., bland annat inom förpackningsindustrin och närliggande branscher.
Omron Corporations huvudkontor ligger i Kyoto, Japan. Koncernen har mer än 37.000 anställda i 35 och är indelad i fem regioner med regionkontor i Japan (Kyoto), Stillahavsområdet (Singapore), Kina (Shanghai), Europa (Amsterdam) och USA (Chicago).


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-11-27

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Automation Omron Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK