...
Boxon Systems installerar en HP Indigo digitalpress
”Med den här tekniken får vi ett svårslaget tryckresultat”, säger Lotta Samuelsson, VD för Boxon Systems.
Boxon Systems har installerat en HP Indigo WS6800 digital tryckpress.

Boxon Systems, som är etikett- och märkningsdivisionen inom koncernen Boxon Group, har installerat en ny HP Indigo WS6800 digitalpress. Investeringen är ännu ett steg i företagets transformering mot en alltmer digital offsetproduktion.

”Etiketter och förpackning samspelar allt mer och som leverantör av båda produkterna kan Boxon leverera en totallösning till våra kunder, som bidrar till att framhäva varumärket och produkten. Med den senaste tekniken får vi ett svårslaget tryckresultat, samtidigt som vi tar ansvar för materialval, kvalitet och leveranstider”, säger Lotta Samuelsson, VD för Boxon Systems.

Etikett- och förpackningsproduktion går allt mer hand i hand. Att kunna hantera så väl kartong som självhäftande material digitalt blir mer fördelaktigt och därmed lönsamt.

”Boxon transformerar nu sin konventionella produktion ytterligare med en maskin, som med fördel hanterar både kartong och etikettmaterial. Det passar företagets kunder utmärkt. Boxon är ett bra exempel på hur lönsamt det kan bli att producera bägge delar digitalt. Inte minst är vinsterna logistiskt sett verkligen fördelaktiga. Tryckkvaliteten blir samma höga kvalitet som marknaden idag vant sig vid och förväntar sig av HP Indigo”, säger Rickard Ådén vid företaget Visutech, som är HP Indigos partner i Norden sedan lanseringen 1994.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-12-01

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Boxon digitaltryck Etikett/Märkning HP Indigo tryckpress

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK