...
Gyllene korkar hjälper till att sälja italienska livsmedel
Gyllene plastkorkar hjälper till att sälja Pontis vinägerprodukter i Italien.

Internationella förslutningskoncernen GCS (Global Closure Systems) har tagit fram en guldfärgad ”flip-top”-kork för den italienska livsmedelsmarknaden. Förslutningen, som fått namnet ”Phebus”, är specialutvecklad för företaget Ponti, som är en ledande italiensk producent av produkter som vinäger, flytande smaksättare och antipastiprodukter.
Den gyllene plastkorken är formsprutad och försedd med en manipuleringssäkring i form av en integrerad plastremsa, som konsumenten måste avlägsna, innan produkterna kan hällas ut från flaskan eller behållaren.


Förslutningen Phebus tillverkas av Zeller Plastik Italy, som är en av GCS 21 tillverkningsenheter runt om i världen. Korken tillverkas exklusivt för Ponti och är främst avsedd för deras lättflytande produkter som vinäger och vinägerbaserade smaksättare. GCS skriver i ett pressmeddelande att korken även kan distribueras till andra marknader och kunder runt om i världen.

“Phebus är en mångsidig doseringsförslutning, som är praktisk och användarvänlig och möjliggör dropp- och spillfri upphällning.”, säger Massimo Raimondi, försäljnings- och marknadschef för Zeller Plastik Italy.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-12-02

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
förslutning GCS Livsmedel Livsmedelsförpackningar

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK