...
Lär dig mer om intelligenta förpackningar
Exempel på en intelligent förpackning: en yoghurtbägare som talar om när innehållet inte längre är tjänligt.

Aktiva och intelligenta förpackningar börjar snabbt få uppmärksamhet bland varumärkesägare och detaljhandeln. De ger en möjlighet att öka vinsten, uppnå besparingar i leveranskedjan samt minska matsvinn och förlänga hållbarheten. Detta är lite av vad som kommer att belysas under ”Smart & intelligent packaging” den 15 december. Platsen blir Brobygrafiska i värmländska Sune.

Ny teknik möjliggör nyttjandet av temperaturindikatorer, nya metoder för produktautentisering, förbättrad spårbarhet, självreglerande värme och kyla, tryckta batterier och mycket mer. Vad blir effekterna för förpackningsindustrin och hur ska vi utnyttja dessa möjligheter? Detta är också exempel på vad som kommer att lyftas under dagen den 15 december.

Samtliga exempel har en potential att utveckla förpackningar till en produkt i sig och möjliggör också för konsumenterna och varumärkesägare att interagera ännu mer. En potentiell ”Game Changer” med andra ord!

Missa inte detta tillfälle att uppdatera dig kring ämnet och nätverka med hela värdekedjan. Lyssna till inspirerande presentationer av BillerudKorsnäs, Brobygrafiska, Packbridge, Beneli, m.fl.

Mer info och anmälan HÄR.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-12-07

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Beneli BillerudKorsnäs Brobygrafiska Konferenser och mässor Packbridge

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK