...
Signode och Burseryds Bruk går samman från årsskiftet
Hans Hermansson, säljdirektör på Signode, Skandinavien, (t.v.) och Per Myhrberg, produktchef på Burseryds Bruk, ser fram emot fusionen mellan de två bolagen.

Sträckfilms- och bandningsspecialisten Signode AB och bandstålsproducenten Burseryds Bruk AB genomför en fusion av sina verksamheter fr.o.m. den 1 januari 2016.
Det fusionerade bolaget kommer att erhålla namnet ”Signode Industrial Group AB”.


Signode, som grundades 1913, och etablerades i Skandinavien 1951, erbjuder systemlösningar för emballering, godsskydd och märkning av gods; bandnings-, sträckfilms- och märkningsutrustning anpassat för de flesta applikationer. Signode AB har sitt huvudsäte i Täby, strax norr om Stockholm.

Burseryds Bruk tillverkar kallvalsade bandstålsprodukter, som säljs såväl via egen säljorganisation som genom återförsäljare över hela världen.
Burseryd arbetar inom produktområdena emballageband, kabelband, vintunneband, industriband och varmförzinkade band för varierande applikationer.

Burseryds Bruk grundades redan 1910 och har sitt säte i Burseryd i västra Småland. Företaget har en stark lokal förankring, eftersom de flesta av de anställda bor på orten eller i dess närhet.

”Ett gott arbetsklimat skapar ansvarskännande och engagerade medarbetare – något som borgar för en hög och jämna kvalitet”, säger Per Myhrberg, produktchef på Burseryds Bruk.

”Vår bolagssammanslagning kommer att ha en positiv inverkan för våra kunder, då vi blir en ännu effektivare och starkare aktör på den svenska marknaden”, säger Hans Hermansson, säljdirektör på Signode, Skandinavien.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-12-08

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Burseryds Bruk Köp/Försäljning/Samgående Materialhanteringsutrustningar Signode Sträckfilm

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK