...
Ny serie KUKA-robotar på den nordiska marknaden
KUKA:s nya robotserie Cybertech består av små, kraftfulla robotar, avsedda för produkthantering, montering, limning eller svetsning.

Tyska robottillverkaren KUKA Roboter GmbH lanserar nu en helt ny serie robotar i den lägre viktklassen på den nordiska marknaden. Robotarna, som har fått namnet Cybertech, är kompakta, robusta och platsbesparande och de finns i två produktserier, där den ena är avsedda för hantering och montering av mindre komponenter och den andra är en processrobot avsedd för svetsning eller limning.

”Med den nya serien kan vi erbjuda slimmade, lättmanövrerade, flexibla robotar med lång räckvidd och som är optimerade för att fungera i trånga utrymmen. Cybertech utmärker sig framför allt genom en kompakthet, som tidigare inte funnits i denna form och de sätter nya standarder inom marknadssegmentet 6 till 10 kilo”, säger Joacim Lorentsson, försäljningschef för det svenska dotterbolaget KUKA Nordic.

KR Cybertech nano” respektive ”KR Cybertech Arc nano” är beteckningarna på de båda robotserierna. Båda serierna kan fås i olika bärlastvarianter, KR Cybertech nano med en hanteringsvikt på 6, 8 eller 10 kilo och en räckvidd på 1820, 1620 respektive 1420 mm, och KR Cybertech Arc nano med en hanteringsvikt på 6 eller 8 kilo och en räckvidd på 1820, 1620 respektive 1420 mm.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-01-22

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
KUKA Kuka Nordic Materialhanteringsutrustningar Robotteknik

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK