...
Designbyrån Planeta har fått en ny verkställande direktör
Rebecca Sellei är ny VD på designbyrån Planeta Design.

Svenska designbyrån Planeta Design, med säte i Stockholm, har fått en ny VD. Hon heter Rebecca Sellei och har arbetat i 11 år i reklambranschen och skaffat sig lång erfarenhet av att leda och utveckla varumärken och kundsamarbeten. Hon kommer närmast från reklambyrån Pool och har tidigare arbetat på Volt och Futurniture.

”Vi befinner oss i ett nytt läge med nya kunder och många förfrågningar från Sverige, England och USA. Därför behöver vi förstärka organisationen med en person, som kan ta hand om och utveckla vår affär. Rebecca har förutom lång erfarenhet av varumärkesutveckling, marknadsföring och digital kommunikation också ett affärsmässigt fokus, som vi behöver”, säger Sandra Planeta, grundare och CD på Planeta.

Planeta är en designbyrå med inriktning på långsiktigt produktkommunikation och jobbar med uppdragsgivare både internationellt och i Sverige. Under året har byrån fått nya kunder och fler uppdrag. Några kunder är Peak Performance, Dirty linen, Svenskt Tenn och Snazaroo.

”Planeta är en kreativ byrå med vasst kunnande inom branding och retail. Det märks då den relativt lilla byrån bjuds in till internationella pitcher och får tävla mot de stora byråerna. Så när jag fick förfrågan, kändes det självklart”, kommenterar Rebecca Sellei.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-01-25

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
design designbyrå Personal Planeta

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK