...
Hundratals VD:ar på lunch när underhållsmässan drar igång!
Anna Jarnö är mässansvarig för Underhåll 2016.
”En flodvåg har sköljt in på underhållsområdet senaste åren”, säger Magnus Carlsson på samarbetspartnern Acando.

Underhållet inom industrin är mitt inne i ett paradigmskifte. Nya teknikkoncept banar väg för smarta digitala lösningar. Detta kommer att ägnas stor uppmärksamhet på mässan Underhåll 2016, som hålls på Svenska Mässan i Göteborg 8 – 11 mars.
”Vi speglar den spännande utvecklingen, bland annat genom seminarier på Stora Scenen under mässdagarna och under mässans första dag  med ett speciellt lunchmöte, där ett hundratal speciellt inbjudna verkställande direktörer kommer att medverka”, säger Anna Jarnö, affärsansvarig för underhållsmässan.


På mässgolvet kommer att skapas ett nytt forum kring forskning och utveckling, där bl. a Chalmers och forskningsinstitutet SICS medverkar och i seminariesatsningen är datorjätten Microsoft samt Acando, konsultföretag inom management och IT, samarbetspartners.

Magnus Carlsson, innovation officer på Acando, framhåller att moderna underhållssystem, som bl. a tar hjälp av IoT (Internet of Things) och Big Data, förbättrar processerna inte bara i det egna bolaget.

”Det handlar inte längre om att bara hålla maskiner igång. Nu öppnas också helt nya förutsättningar till en uppkopplad underhållsrelation till företagets kunder och till kundernas kunder. Man skapar en kontinuerlig dialog kring verkliga behov. Därmed bidrar de nya lösningarna till en effektivare och mer konkurrenskraftig affärsmodell”, säger Magnus Carlsson.

Enligt Magnus Carlsson har en ”flodvåg” sköljt in på underhållsområdet senaste två, tre åren: 
”Det har hänt massor! Idag har vi helt nya tekniska förutsättningar. Köpare av underhållstjänster erbjuds ett betydligt större och mer flexibelt utbud", säger han.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-01-27

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Industri Konferenser och mässor Mässor Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK