...
FlexoPartner har också blivit medlemmar i Paper Province
FlexoPartners VD Leif Backman tror man får stor nytta av medlemskapet i Paper Province.

I och med att värmländska förpackningsklustret The Packaging Arena i fjol höstas gick upp i skogsbaserade företagsklustret Paper Province har också alltfler förpackningsrelaterade företag gått med som medlemmar i Paper Province. Vi kunde häromdagen berätta att Brobygrafiska och Lietpak Sweden var nya medlemmar och nu meddelar Paper Province att även Sunne- och Örebro-baserade FlexoPartner ingår i medlemskaran.

”Vi är intresserade av nätverket och kompetensförsörjningen i Paper Province”, kommenterar FlexoPartners VD Leif Backman medlemskapet i Paper Province.

FlexoPartner, som startades 1994 i Sunne, tillhör sedan mars 2015 den finska koncernen Marvaco, där även anrika Helsingborgsföretaget Linds Flexo ingår.

FlexoPartner tillverkar repro, klichéer och lasergraverat av hög kvalitet och kunderna finns inom förpackningsföretag, tryckerier och reklambyråer. FlexoPartner har verksamhet i Sunne och Örebro.

”Vi samarbetar mycket med Brobygrafiska, Stora Enso, BillerudKorsnäs och andra stora leverantörer av material och färger”, säger Leif Backman.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-02-02

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Flexopartner Packaging Arena Paper Province

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK