...

Packnews Extra extra news

Eson Pacs VD och koncernchef avgår
Michael Bolin avgår som VD och koncernchef för Eson Pac Group.
Tillförordnad VD är Lars Richardson, som även är COO för etikettverksamheten inom Eson Pac.(Bild fr Linkedin)

Styrelsen i Eson Pac har den 28 januari kommit överens med Michael Bolin att han ersätts i sin position som VD och koncernchef för Eson Pac Group. 
Som tillförordnad VD kommer Lars Richardson att inträda. Lars innehar även befattningen som COO för etikettverksamheten i Eson Pac.
 


I samband med förändringar i ägarstrukturen, där Inter IKEA Investments förvärvade en aktiemajoritet i bolaget av Postnord och grundarfamiljen Eliasson, är Eson Pac på väg in i en ny fas i sin utvecklingsresa. Det är med denna bakgrund det är styrelsens samlade bedömning att det är ett bra tillfälle att byta ledarskap i företagsgruppen. 

”Vi går in i en ambitiös expansionsfas och i samband med det känns det naturligt att låta en ny VD och koncernchef ta sig an de nya utmaningarna och målsättningarna, som för företaget in i nästa fas”, säger Fredrik Ståhl, styrelseordförande för Eson Pac Group. 

”Under många år har Michael på ett utmärkt sätt bidragit till Eson Pacs positiva utveckling. När Michael kom till Eson Pac var vi fortfarande en relativt liten spelare på den svenska förpackningsmarknaden och har under hans tid utvecklats till att bli en stor nordisk aktör med en tydlig ambition om tillväxt i Europa. I tillägg har Eson Pacs produktutbud kraftigt breddats under senare år till att nu kunna erbjuda kompletta förpackningslösningar. Eson Pac erbjuder idag bl.a. kartongförpackningar, etiketter & bipacksedlar”, avslutar Fredrik Ståhl.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-02-02

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Eson Pac Etikett/Märkning IKEA Kartongförpackningar Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK