...
aPak:s Evelina Lindgren tog hem titeln Supertalang 2016
Evelina Lindgren kan nu titulera sig både ”Årets Unga VD” och ”Supertalang 2016”!

Förpackningsföretaget aPak:s unga VD Evelina Lindgren har fått ännu en utmärkelse och kan förutom ”Årets Unga VD” nu även titulera sig ”Supertalang 2016”!
I november i fjol utnämndes Evelina Lindgren till ”Årets Unga VD” av ledarskapssajten Motivation.se och nu i dagarna har hon tagit hem titeln ”Supertalang 2016” i en tävling arrangerad av Veckans Affärer.


Det var nionde året i rad som Veckans Affärer har tagit fram och publicerat Sveriges 101 främsta Supertalanger. De unga talangerna, som delats in i sex kategorier, har hämtats från storbolag, intresseorganisationer, riskkapitalbolag, entreprenörshubbar, inkubatorer och universitet över hela landet.

I den miljö- och omvärldsorienterade kategorin ”Hållbarhetsivrare” blev det aPak:s VD, Evelina Lindgren , som fick ta emot priset Supertalang 2016 med följande motivering från juryn:” "Årets unga VD har redan som trettioåring hunnit ta över ett hundra år gammalt familjeföretag och styrt om både produktion och transport till att bli så miljövänlig som möjligt.”

”Jag är såklart väldigt glad och stolt både på mina egna , men också på aPak:s vägnar. Jag ser utmärkelsen som ett kvitto på att mina insatser för en hållbar och miljöorienterad utveckling är ett steg i rätt riktning. För mig är det oerhört viktigt att tänka hållbart – och därmed också långsiktigt; både när det gäller miljö men också vad gäller själva affärerna, mitt ledarskap och i vår organisation”, säger Evelina Lindgren.

aPak, som har rötter nästan 100 år tillbaka i tiden, är ett familjeägt förpacknings- och logistikföretag med huvudkontor strax utanför Göteborg samt kontor och lager i Eskilstuna.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-02-04

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
aPak Övrigt Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK