...
Ny verkställande direktör på The Absolut Company
Anna Malmhake blir ny VD för The Absolut Company.
Paul Duffy blir VD för Pernod Ricard i Nordamerika.

Anna Malmhake har utsetts till ny vd för The Absolut Company, med tillträde den 1 juli i år. Hon kommer närmast från en tjänst som VD för Irish Distillers, Irland.
Anna Malmhake efterträder Paul Duffy, som återvänder till USA, där han kommer att leda Pernod Ricard-koncernens verksamhet i Nordamerika.


Anna Malmhake började sin karriär inom Pernod Ricard-koncernen 2007 som global varumärkesdirektör för Absolut Vodka. Nu återvänder hon till Sverige och The Absolut Company.
 
”Det är roligt att få återvända till The Absolut Company och axla VD-rollen. Det finns ett starkt varumärkeskunnande inom organisationen och vi har en produktion i världsklass. Absolut Vodka och övriga varumärkena är inne i en spännande utveckling, som jag ser framemot att få leda”, kommenterar Anna Malmhake.

Anna Malmhake har sedan 2011 lett Pernod Ricards irländska dotterbolag Irish Distillers, med verksamhet i Cork och Dublin. Hon har där haft en nyckelroll i den framgång, som irländsk whiskey har rönt internationellt. I Irish Distillers produktportfölj ingår varumärken som Jameson Whiskey, Powers Whiskey, Paddy Whiskey och Redbreast Whiskey

Paul Duffy, nuvarande VD för The Absolut Company, blir från och med 1 juli VD för Pernod Ricard i Nordamerika. Både han och Anna Malmhake kommer även fortsatt att ingå i koncernledningen för Pernod Ricard. 

The Absolut Company har globalt ansvar för produktion, innovation och strategisk marknadsföring av bland annat Absolut Vodka, Absolut Elyx, Kahlúa, Malibu, Wyborowa och Our/Vodka.
The Absolut Company har idag 500 anställda, huvudsakligen i Sverige. Huvudkontoret ligger i Stockholm.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-02-12

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Absolut Absolut Vodka Dryckesförpackningar Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK