...
Multivacs nya termoformare packar skivade köttprodukter
R 235 är beteckningen på Multivacs nya termoformare, speciellt avsedd för produktion av förpackningar med skivade kött- och ckarkprodukter.

Globala förpackningsmaskintillverkaren Multivac, som har huvudkontor i tyska Wolfertschwenden, har utvecklat en ny varmformningsmaskin, speciellt avsedd för förpackning av skivade kött- och charkprodukter.
Termoformaren, som har beteckningen R 235, är som standard utrustad med formar och förslutningsstansar, som gör maskinen extra lämplig att producera platta förpackningar med skivade produkter.


”Marknaden i Centraleuropa för skivade produkter växer mycket kraftigt och konkurrensen är stor. Med vår nya R 235 erbjuder vi nu denna sektor en effektiv och ekonomisk lösning”, säger Dominik Eberhard, produktchef för termoformningsmaskiner hos Multivac.

Multivacs R 235 har ett gränssnitt som gör det enkelt att ansluta den till en skivningsmaskin. Tack vare att filminmatningen är sänkt kan skivarens inmatningsband placeras horisontellt på höjden av maskinramen, vilket gör att hela maskinlinjens längd kan reduceras betydligt.

Multivac skriver i ett pressmeddelande att R 235 dessutom är mycket flexibel, när det gäller användningen av olika förpackningsmaterial. Bredderna på de formar, som följer med som standard, är baserade på typiska format för förpackningar med skivade produkter, med det är enkelt att konvertera maskinen till andra förpackningsformat.

Multivac kommer att presentera den nya termoformaren i samband med köttindustrimässan IFFA 2016, som äger rum 7 - 12 maj i Frankfurt, Tyskland.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-02-17

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Förpackningsmaskiner Livsmedelsförpackningar Multivac termoformning

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK