...
Snart kan du handla din truck direkt via mobilen..!
I Toyota Material Handlings webbshop kan kunden handla direkt på nätet från sin mobiltelefon, läsplatta eller dator.

Toyota Material Handling i Sverige har öppnat sin nya försäljningskanal: en ny och modern webbplattform som möjliggör onlineköp och hyra för Toyotas befintliga och nya kunder. 
I första etappen finns ett urval av lyftvagnar för försäljning och övriga truckar för uthyrning. Snart kommer man även kunna köpa låglyftare och under året kommer flera delar av Toyota Material Handlings produkt- och tjänsteutbud läggas till i den nya webbshopen. Sajten är anpassad för olika plattformar, mobila enheter och läsplattor och möjliggör även betalning med kreditkort. Allt för att kunderna ska kunna handla var, när och hur de vill


”Vi vet att många truckanvändare startar inköpsprocessen online inför ett truckköp. Undersökningar visar att 60 procent av köpbesluten inom B2B fattas innan man tar kontakt med säljare. Därför har det varit viktigt för oss att förbättra kundupplevelsen och användarvänligheten både för våra befintliga kunder, men självklart även för att nå nya kunder på ett effektivt sätt”, säger Ylva Ring, chef för marknadskommunikation på Toyota Material Handling Sweden.

I Toyota Material Handlings svenska webbshop finns guider, filmer och instruktioner för vilka truckar och tillbehör, som lämpar sig bäst för olika ändamål.  På sajten kan den kund, som är intresserad av att köpa eller hyra, ställa frågor och för den, som behöver direkthjälp, finns möjlighet att få svar via en chatt-funktion under dagtid.

E-handel inom truckbranschen implementeras nu runt om i Europa, och Toyotas sälj- och servicebolag i Tyskland, Österrike och Danmark är exempel på andra länder, som redan är igång. 

”Konkurrensen är hård på Internet och våra konkurrenter finns bara ett klick bort. Vi behöver därför finnas i alla kanaler, och självklart också på alla plattformar, med vår försäljning och kommunikation”, säger Cecilia Nilsson, Online Commerce Manager på Toyota Material Handling Europe.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-02-26

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
e-handel logistik Materialhanteringsutrustningar Toyota

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK