...
Ecolean ”goes Mexico” med sikte på Latinamerika
Svenska Ecolean drar till Mexico i maj för att ställa ut på förpackningsmässan Expo Pack Mexico.
Under mottot "Welcome to a Lighter World” ska Ecolean visa sitt register av lättviktsförpackningar för mejeri- och juiceprodukter.">
”Nu är det läge att öka närvaron i Latinamerika”, säger Andreas Jeppsson.

Helsingborgsbaserade förpackningstillverkaren Ecolean fortsätter sin globala expansion. Nu har man siktet inställt på Latinamerika och Ecolean kommer därför att ställa ut på den stora förpackningsmässan Expo Pack Mexico i Mexico City i mitten av maj.

”Nu är en perfekt tidpunkt för en ökad närvaro i Latinamerika. Vi vet att många varumärkesägare i regionen vill ha innovativa och resurseffektiva förpackningslösningar som en del i deras strategier för att förbli konkurrenskraftig på marknaden. Och vi tänker visa dem att vi kan uppfylla deras krav”, säger Andreas Jeppsson, VD för Ecoleans Nord- och Sydamerikanska affärsområde Ecolean Inc.

På Expo Pack Mexico kommer Ecolean under mottot ”Welcome to a Lighter World” att visa ett brett register av sina lättviktsförpackningar för såväl kylda som rumstempererade mejeri och juiceprodukter. Förpackningskonceptet Ecolean Air Aseptic Clear och den prisbelönta förslutningen SnapQuick kommer förstås att visas upp för de 25.000 besökarna från mer än 30 länder, som väntas komma till mässan 17 – 20 maj. På Expo Pack Mexico kommer Ecolean även att visa upp sin senaste fyllningsmaskin EL4+.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-03-11

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Ecolean EL4+ flexibla förpackningar Konferenser och mässor konsumentförpackningar Mässor

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK