...
Pallavdelare skapar utrymme och förhindrar blå tummar...
Den nya pallavdelaren från Cargofix har ett plåtförstärkt urtag i mitten, där användaren kan placera en stödskiva inne i pallkragen.
Med pallavdelare klan olika fack byggas upp inne i pallkragen, där gods av olika storlekar kan placeras och säkras.

Den nya pallavdelaren liksom Cargofix övriga palldelare låses med hjälp av ett bastant och greppvänligt handtag.

Så kallade pallavdelare är ett enkelt och genialt sätt att få plats med flera olika produkter på en pallkragsförsedd EU-pall och samtidigt säkra godset.
Företaget Cargofix AB i Lidhult tillverkar de här palldelarna, som är enkla att handha och som enligt företaget själv sparar många blå tummar...


Pallavdelarna, som finns i såväl trä som återvunnen plast, passar pallkragsförsedda standardpallar i måtten 1200x800 millimeter (EU-pall) och 800x600 millimeter (halvpall). Pallavdelarna är försedda med lås i båda ändar och ett greppvänligt handtag, med vilket avdelaren låses mot pallkragens väggar.
Pallavdelarna finns i tre längder: 555 mm, 755, mm och 1155 mm. 

Cargofix har nu också utvecklat en ny standardiserad pallavdelare, som har ett plåtförstärkt urtag i mitten, där användaren kan placera en stödskiva inne i pallkragen.
Med hjälp av de olika längderna och de n nya avdelaren kan användaren bygga upp ett mönster av fack inom pallkragens väggar.

”Vi gör EU-pallen ännu bättre genom att man med vår pallavdelare får plats för fler och olika stora artiklar på pallen. Att utnyttja pallens utrymme bättre är inte bara praktiskt utan det är även ett enkelt sätt att spara pengar. Färre pallar innebär färre transporter vilket ger bättre transportekonomi och mer miljömässiga transporter. Med pallavdelare kan man också minska kostnader för specialemballage”, skriver Cargofix på sin hemsida.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-03-15

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Cargofix logistik Materialhanteringsutrustningar Pallettering/sträck-& krympfilm Transport

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK