...
KUKA Nordic i samarbete med ledande automationsföretag
Med samarbetet får Goodtech Solutions tillgång till KUKA:s breda sortiment inom robotar.
”Vi är glada och stolta över att ingått avtal med Goodtech Solutions AB”, säger Joacim Lorentsson.

Robotföretaget KUKA Nordic AB i Göteborg, som är dotterbolag till tyska KUKA Roboter GmbH, har ingått ett samarbete med det ledande skandinaviska automationsföretaget Goodtech Solutions AB.
Goodtech Solutions AB är en systemleverantör som levererar egenutvecklade tekniker och kundanpassade lösningar för automatisering av produktion, materialhantering, lager och logistik samt tekniska konsulttjänster. Företaget är noterat på Oslo-börsen, omsätter drygt 850 miljoner svenska kronor, och finns på sex orter i Sverige och Norge.


”Tillsammans med KUKA hoppas vi kunna ta fram nya intressanta automationslösningar och att utveckla samarbetet mellan människa och robot”, säger Marcus Engdahl, project manager på Goodtech Solutions.

I egenskap av systempartner kommer Goodtech Solutions att ha ett nära samarbete med KUKA och kunna ta del av företagets kompetens inom automation. Utgångspunkten för de båda bolagens samarbete är att automatisering med robotar innebär en kostnadseffektiv, driftsäker och flexibel lösning för kunderna. Goodtech Solutions får också tillgång till KUKA:s breda produktsortiment.

”Samarbetet medför ökade möjligheter att erbjuda marknaden och våra kunder automationslösningar som motsvarar deras krav på hög tillgänglighet och flexibilitet”, konstaterar Marcus Engdahl.

Även KUKA är mycket nöjda med samarbetet:
”Vi är glada och stolta över att ingått avtal med Goodtech Solutions AB”, säger Joacim Lorentsson, nordisk försäljningschef på KUKA.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-03-16

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Automation Köp/Försäljning/Samgående KUKA Kuka Nordic Robotteknik

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK